Teqball: Újpest–Fradi derbi az első kupa kiemelt programjaként

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.18. 10:42
null
A Kozma, Mészöly páros megmérkőzött a ferencvárosi Lisztes, Telek párossal
Február 17-én a tatai Güntner Aréna Városi Sportcsarnokban rendezték meg az I. MLSZ-Teqball Kupát. A rendezvényt nagy érdeklődés övezte, hiszen 17 csapat nevezett a versenyre.

A megnyitón felszólalt Nyilasi Tibor, az MLSZ elnökségi tagja, aki beszédében kiemelte a teqball mind felnőtt, mind pedig utánpótláskorú labdarúgókra gyakorolt pozitív hatását. Nyilasi Tibor mellett Kancz Csaba, Komárom-Esztergom megyei kormánymegbízott is köszöntötte a résztvevőket.

Győztesként a Tatabányai FCE csapata került ki a Komáromi VSE párosa ellen vívott izgalmas és kiélezett döntőből, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára pedig az Etei Sportegyesület duója állhatott fel.

A rendezvény kiemelt programja volt az FTC–UTE teqballderbi, amelyen igazi legendák csaptak össze. A nézők látványos küzdelmet láthattak, végül az Újpest képviseletében a Kozma István, Mészöly Géza kettős került ki győztesként a ferencvárosi Lisztes Krisztián, Telek András párossal szemben.

A díjátadó ünnepségen tiszteletüket tették a teqball feltalálói, Borsányi Gábor és Huszár Viktor. Az első három helyezettnek Khéner László, Kozma István, Mészöly Géza és Telek András adták át a nyereményeket. A rendezvény lelkesítő záróbeszédét Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője tartotta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik