Szerbia: öngyilkos lett a korábbi válogatott játékos

T. J.T. J.
Vágólapra másolva!
2020.05.23. 13:41
Péntek éjjel egy belgrádi lakásban öngyilkosságot követett el a 38 éves Miljan Mrdakovics. A szerb sajtó értesülései szerint a belgrádi Partizan és a belga Anderlecht korábbi labdarúgója egy pisztollyal lőtte magát fejbe.

A Blic napilap értesülései szerint Mrdakovics barátnőjével közösen bérelte a belgrádi lakást, amelyben elkövette az öngyilkosságot, ami után a barátnője kirohant a helyiségből és értesítette a rendőrséget, valamint a mentőket. Az utóbbiak már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Mrdakovics 1982-ben született Nisben, ahol a helyi Radnicskiban kezdte pályafutását, majd a Partizan utánpótláscsapataiban szerepelt, s utána Belgiumba, az Anderlechthez szerződött. Pályafutása alatt tíz ország húsz klubjában futballozott, többek között a Gentben, a Salzburgban, a Maccabi Tel-Avivban és az AEK-ben. Karrierjét 2017-ben fejezte be, amikor az OFK Beogradban eltöltött idény után szögre akasztotta a cipőjét.

A jugoszláv korosztályos válogatottakban kilencszer játszott, s a 2008-as nyári játékokon háromszor lépett pályára a szerb olimpiai válogatott tagjaként.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik