Szerbia: négyből négy! – szárnyal az újonc Topolya SC

2019.08.10. 20:02
null
Eddig remekül haladnak (Fotó: Topolya SC Facebook)
Újonc létére továbbra is százszázalékos a Topolya SC a szerb labdarúgó-bajnokság élvonalában: szombat kora este a zentai Városi Stadionban az észak-bácskai együttes a bajnokság egyik legjobbját, a Csukaricskit 1–0-ra legyőzve elkönyvelte sorozatban negyedik győzelmét.

 

A remek iramú mérkőzés első félidejében mindkét gárda előtt adódtak gólszerzési lehetőségek, de egyik sem tudott betalálni. Noha a 27. percben áthaladt a labda a vendégek gólvonalán, a játékvezető les miatt – jogosan – szabadrúgást ítélt. Két perccel később centimétereken múlt, hogy nem jutott vezetéshez a topolyai együttes, Filip Arszenijevics a kapufát találta el.

A mérkőzés egyetlen gólja az 54. percben született: a TSC a középpályán megszerezte a labdát, s azonnal Arszenijevicset hozták játékba a jobb szélen, aki középre adott, ott az üresen álló Dejan Milicsevics – aki az előző fordulóban is győzelmet jelentő gólt lőtt a szabadkai Spartacusnak – nem hibázott.

Az előző idényben negyedik helyezett Csukaricski a folytatásban mindent egy lapra tett fel, folyamatosan támadott, de nem tudott egyenlíteni, Szabó Zoltán vezetőedző gárdája állta a rohamokat.

A négy forduló után is százszázalékos TSC a következő körben az újvidéki Vojvodina vendége lesz.

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek