Sporting: lehet, hogy máris felmentik a volt Loki-trénert

Vágólapra másolva!
2019.09.24. 14:23
null
Pontes távozik egy sajtótájékoztatóról (Fotó: abola.pt)
Nem megy a Sportingnak a korábbi debreceni edzővel, Leonel Pontesszel sem. Az újabb vereség után válságtanácskozást hívtak össze a lisszaboni labdarúgócsapatnál.

 

Leonel Pontes szeptember elején ideiglenes megbízással váltotta a holland vezetőedzőt, Marcel Keizert, ám azóta egyszer sem nyert a csapat: az Európa-ligában egy vereség, a bajnokságban egy-egy döntetlen és vereség került a jegyzőkönyvbe, a tabellán hetedik a Sporting.

A hétfőn hazai pályán elszenvedett vereséget már nehezen vette tudomásul a publikum: bár a második félidőben fordító és 2–1-re nyerő Famalicao meglepetésre vezeti a bajnoki tabellát, mégiscsak egy kiscsapatról, ráadásul egy friss feljutóról van szó.

A drukkerek felháborodása láttán Frederico Varandas klubelnök kedden a csapatnál járt, leült a játékosokkal, Pontes edzővel is, akinek felmentése nem lepné meg a helyi sajtót.

„A jövőm? Már beszélt velem az elnök, az ő kezében van a folytatást illető döntés, nyilván hamarosan ismerteti. Egyikünk számára sem volt könnyű a hétfő esti meccs, a közönség füttye mindnyájunkat elkeserített” – idézi a Bola röviden Pontest.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik