Sepsi OSK: Bölöni László üzent a székelyföldieknek

P. K.P. K.
2020.04.15. 00:03
A román élvonalban szereplő, sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK hivatalos Facebook-oldalán üzent a székelyföldi szurkolóknak a marosvásárhelyi születésű, jelenleg a belga Royal Antwerpnél dolgozó Bölöni László. 

„Mindig is hangoztattam, hogy a Székelyföld és közöttem meglévő viszony már azelőtt kialakult, hogy futballoztam volna. Számomra felelősség és elsősorban öröm volt, amikor a válogatottban vagy nemzetközi szinten a Steauával megjelentem, mindig éreztem, hogy Székelyföld velem tart, azzal a csapattal, amelyikkel éppen szerepelek. Valahol összetartoztunk, ezt mindig is éreztem, büszke vagyok erre” – fogalmazott a Sepsi OSK szerelésébe öltözve, a klub hivatalos Facebook-oldalán megjelent videoüzenetében a Steauával 1986-ban BEK-et nyerő, 108-szoros román válogatott, korábbi labdarúgó, Bölöni László, aki 2017 óta a Royal Antwerp vezetőedzője.„Mindig is hangoztattam, hogy a Székelyföld és közöttem meglévő viszony már azelőtt kialakult, hogy futballoztam volna. Számomra felelősség és elsősorban öröm volt, amikor a válogatottban vagy nemzetközi szinten a Steauával megjelentem, mindig éreztem, hogy Székelyföld velem tart, azzal a csapattal, amelyikkel éppen szerepelek. Valahol összetartoztunk, ezt mindig is éreztem, büszke vagyok erre” – fogalmazott a Sepsi OSK szerelésébe öltözve, a klub hivatalos Facebook-oldalán megjelent videoüzenetében a Steauával 1986-ban BEK-et nyerő, 108-szoros román válogatott, korábbi labdarúgó, Bölöni László, aki 2017 óta a Royal Antwerp vezetőedzője.

A szakember figyelmeztetett, hogy a jelenlegi nehéz időkben is az emberek felelősséggel tartoznak egymásért, ápolni kell a közösségeket, mert a közösségben van az erő.

„Kitartásra, összefogásra kérek mindenkit, aki teheti, segítse a közösséget, mert szükségünk van rá” – hangsúlyozta Bölöni.

A teljes üzenet itt tekinthető meg:

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek