Sallai: Mentálisan erős vagyok; Willy Sagnol Deschamps-ról és Dárdairól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.30. 23:02
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Sallai Roland, úgy fest, befutott Freiburgban. A válogatott szélső Borbola Bencének azt is elárulta, hogy miért nélkülözi francia buldogját, hogy miként áll a német nyelvvel és hogy mennyiben érzi valósnak, amiért Gera Zoltánhoz hasonlítják.
Sallai Roland, úgy fest, befutott Freiburgban.
A válogatott szélső Borbola Bencének azt is elárulta, hogy miért nélkülözi francia buldogját, hogy miként áll a német nyelvvel és hogy mennyiben érzi valósnak, amiért Gera Zoltánhoz hasonlítják.

Ha kedd és szerda, akkor Magyar Kupa. Két oldalon minden, amit a kiscsapatok nagy napjairól, a 32 közé jutásért zajló kupakörről tudni érdemes.

Willy Sagnol exkluzív interjút adott a Nemzeti Sportnak. A Bayern egykori BL-győztes, vb-ezüstérmes jobbhátvédje Didier Deschamps-ról, az elbukott hazai Eb-ről és Dárdai Pálról is elmondta helyenként sarkos véleményét.

Ki lesz a Real Madrid edzője? Miután Julen Lopetegui a válogatott után 2018-ban a BL-címvédőnél a második zsíros állását is elbukta, repkednek a nevek, mert eléggé valószínűtlen, hogy hosszú távon is Santiago Solari marad a vezetőedző. Smahulya Ádám mindenesetre megpróbált rendet vágni a madridi erdőben.

Liu Shaolin Sándorék számára élesbe fordult a 2018–2019-es idény. A hétvégén Calgaryban rajtol a vk-sorozat, amelynek első felvonásán az olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázó máris extra motivációt talált. Hogy mit, azt is elmesélte Kovács Erikának..

Ha pedig szerda, akkor ezúttal is Hajrá, foci! melléklet 4 oldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik