Románia: ha Petrescu távozik, Bölöni lehet a CFR edzője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.22. 16:50
null
Bölöni László a 2017–2018-as szezonban az Antwerpnél dolgozott (Fotó: AFP)
Román sajtóértesülések szerint Dan Petrescu távozása esetén Bölöni László lehet az egyik kiszemelt a CFR Cluj labdarúgócsapatának kispadjára.

 

A gsp.ro című honlap kedden arról számolt be, hogy a kolozsvári együttest bajnoki címre vezető Petrescu évi 800 ezer eurós fizetésajánlatot kapott Kínából, az élvonalbeli Kujcsou Csecsengtől, ami a kétszerese a jelenlegi bérének. Az 50 éves szakvezetőt két évig még élő szerződés köti a CFR-hez, de ha a távozás mellett dönt, a vezetők kénytelenek lesznek gondoskodni az utódjáról.

A NapocaNews értesülései szerint az egyik kiszemelt Bölöni László, aki ebben a szezonban a belga élvonalban újonc Antwerpnél dolgozott, amely az irányításával a nyolcadik helyen végzett az alapszakaszban, és részt vehetett az Európa-liga-indulásért rendezett rájátszásban.

Dumitru Graur újságíró azt állította, hogy vasárnap Bölönivel egy repülőgéppel tért vissza Brüsszelből Bukarestbe, de arról nincsenek biztos információi, hogy a szakember mi járatban érkezett Romániába.

A hírek szerint Bölöni mellett a román válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Victor Piturca, a DVSC volt csatára, Marius Sumudica, valamint Edward Iordanescu is jelölt a CFR kispadjára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik