Románia: Craiován kötött ki a Fradival hírbe hozott védő

BOROS MIKLÓSBOROS MIKLÓS
Vágólapra másolva!
2018.02.20. 10:39
A román labdarúgó-élvonalban harmadik helyen álló, egy fordulóval az alapszakasz vége előtt már biztos rájátszás-résztvevő CS Universitatea Craiova az átigazolási időszak utolsó napján fél évre kölcsönvette Florin Gardost a Southamptontól.

A védőként és középpályásként is bevethető 29 éves, 14-szeres román válogatott játékost az elmúlt hetekben a Ferencvárossal is hírbe hozták, ám ő három és fél év után visszatért a Liga 1-be.a Ferencvárossal is hírbe hozták, ám ő három és fél év után visszatért a Liga 1-be.

Gardos szerződése év végén lejár az őt 2014-ben 6.8 millió euróért megvásárló Southamptonnál, amelynél sorozatos sérülései miatt csak 18 tétmeccsen lépett pályára az első csapatban, legutóbb tavaly januárban az Arsenal ellen 5–0-ra elvesztett FA-kupa mérkőzésen.

Az idei szezonban csupán a tartalékcsapatban kapott három mérkőzést. Craiován viszont nagy szükség van egy tapasztalt védőre, mert az 50 pontos CSU elsősorban 25 kapott gólja miatt van hat ponttal lemaradva a listavezető kolozsvári CFR-től (13 kapott gól) és kettővel a második bukaresti FCSB-től (18 kapott gól).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik