Románia: Bőle Lukács képbe került a Craiovánál

BOROS MIKLÓSBOROS MIKLÓS
Vágólapra másolva!
2020.10.08. 16:40
null
Bőle Lukács szerződést bontott a Ferencvárossal, így jelenleg szabadon igazolható (Fotó: Balogh László, archív)
Román sajtóhírek szerint a Ferencvárossal nemrég szerződést bontó Bőle Lukács szerződtetése szóba került a Liga 1-ben első helyen álló Universitatea Craiovánál.

 

A 30 éves Bőle Lukács 2014 és 2017 között már szerepelt a Liga 1-ben, 90 találkozón 14 gólt ért el a Poli Iasi-ban.

A Prosport híre szerint a jelenleg listavezető, az előző idényben ezüstérmes Craiova már a télen is meg akarta szerezni Bőlét, ám akkor még nem sikerült megegyeznie a Ferencvárossal. Most viszont szabadon igazolható játékosként a hétfői piaczárás után is aláírhat, ám a cikk szerint egyelőre nem született egyezség a felek között.

A Nemzeti Sport Online úgy értesült, jelen állás szerint Bőle nem is lesz a Craiova játékosa.

A Craiova a hétvégén adta el a 20 éves balszélsőjét, Valentin Mihailát a Parmának, az olasz klub román sajtóhírek szerint 8.5 millió eurót fizetett a játékosért. Ugyanakkor hétfőn négy új játékost szerződtetett az olténiai együttes, köztük egy balszélsőt is: a korábban a Haladásban is futballozó német-ghánai Reagy Ofosut az FC Botosani-tól. Mellette két román középpályás, George Cimpanu (Botosani) és Mihai Capatina (Voluntari), valamint egy horvát csatár, Ivan Mamut (Inter Zapresic) érkezett a román élvonalban eddig mind a hat mérkőzését megnyerő, ám az Európa-liga-selejtezőjében a grúz Lokomotiv Tbiliszi otthonában elbukó Craiovához.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik