Román Kupa: újra Bodzavásár… – kiesett a Csíkszereda

Vágólapra másolva!
2019.09.24. 17:47
null
Kiesett az FK Csíkszereda a kupából
Bodzavásár (Buzau) városa ezúttal után sem lopta be magát az FK Csíkszereda játékosainak és szurkolóinak szívébe: miután augusztus elején, a Liga 2 nyitó fordulójában a Gloria 1–0-ra legyőzte az újoncot, most a harmadosztályú Metalul ugyanilyen eredménnyel ejtette ki a Román Kupából a székelyföldi együttest.

 

A mérkőzés egyetlen gólja az első félidő ráadás percében született, amikor szöglet után Andrei Grajdan Gyenge Szilárd hálójába fejelt.

Valentin Suciu edző az FK magyarországi légiósai közül ezúttal csupán a balhátvéd Fodor Ákost küldte pályára, Bordás Dániel kapus tartalék volt, míg Csonka Bonifácot, Majzik Adriánt és Takács Martint nem nevezte. A szeredai csapat az előző idényben a legjobb nyolcig jutott a Román Kupában, most azonban már a legjobb 32 között elbúcsúzott a sorozattól.

A kedd délutáni mérkőzések meghozták az első élvonalbeli kiesőt is: a medgyesi Gaz Metan hiába vezetett már a 9. percben, 2–1-re kikapott a harmadosztályú Foresta Suceava otthonában.

A Dinamo Bucuresti szurkolóinak egy része pedig azért nem látta a Liga 2-es UTA felett aratott 3–1-es győzelmet, mert útban Arad felé, Temesváron tömegverekedést kezdeményezett a helyi Poli rajongóival. A zászlórudakkal, botokkal, kövekkel és székekkel hadakozó bukaresti ultrákat csak a rendőrség fékezte meg, 26 személyt vett őrizetbe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik