Puskás-díj: Szeretem a megismételhetetlen gólokat, azokat én szerzem! – Ibra

Vágólapra másolva!
2019.08.20. 14:20
Mint beszámoltunk róla, Zsóri Dánielnek köszönhetően a Puskás-díj történetében először magyar jelölt is van az idény legszebb góljai között. Az UEFA által hétfőn nyilvánosságra hozott listára többek között a Los Angeles Galaxy és az FC Barcelona is reagált.

„Szeretem azokat a gólokat, amelyek megismételhetetlenek. Egyedül én tudok ilyen gólokat szerezni” – idézte a Los Angeles Galaxy Twitter-csatornája Zlatan Ibrahimovicot, megosztva a Puskás-díjra jelölt, Toronto elleni gólját. „Szeretem azokat a gólokat, amelyek megismételhetetlenek. Egyedül én tudok ilyen gólokat szerezni” – idézte a Los Angeles Galaxy Twitter-csatornája Zlatan Ibrahimovicot, megosztva a Puskás-díjra jelölt, Toronto elleni gólját.

Később az amerikaiak kitették a gólról feltöltött szeptemberi posztjukat is, amiben csak annyit írtak: „majd ne felejtsétek el ezt a következő évi Puskás-díjnál”.

Az FC Barcelona honlapja megemlékezik arról, hogyLionel Messi 2011-ben a harmadik, 2015-ben a második helyen végzett a voksolásnál, azaz a Puskás-díj azon kevés trófea közé tartozik, amit még nem tudott begyűjteni.

Gulácsi Péter és Willi Orbán csapata, az RB Leipzig hivatalos honlapja is tényszerűen számol be brazil támadójuk, Matheus Cunha jelöléséről. „Nagy megtiszteltetés számára, hogy az előző idényben, a Leverkusen ellen elért találata ott van a világszövetség által Puskás-díjra jelölt gólok között.”

 


 

SZAVAZNI A 2019-ES JELÖLTEKRE ITT LEHET!

A PUSKÁS-DÍJ 2019-ES JELÖLTJEI
ZSÓRI DÁNIEL (magyar, Debreceni VSC)
Matheus Cunha (brazil, RB Leipzig)
Juan Fernando Quintero (kolumbiai, River Plate)
Zlatan Ibrahimovic (svéd, LA Galaxy)
Lionel Messi (argentin, FC Barcelona)
Ajara Nchout (kameruni, Valerenga Damer)
Fabio Quagliarella (olasz, Sampdoria)
Amy Rodriguez (amerikai, Utah Royals FC)
Billie Simpson (északír, Cliftonville Ladies)
Andros Townsend (angol, Crystal Palace)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik