PSG: világos reakció a klubtól a Neymar-balhéról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.08. 18:38
null
A Paris Saint-Germain kiáll a Julian Draxlerrel állítólagosan balhézó Neymar mellett (Fotó: AFP, archív)
Szerdán egybehangzó francia sajtóinformációk alapján beszámoltunk róla, hogy a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatánál Neymar és Julian Draxler között nézeteltérés támadt, amely egyes források szerint csaknem tettlegességig fajult. A párizsi klub délután a Twitteren egyértelmű állásfoglalást tett közzé az esettel kapcsolatban.

 

A klub a Le Parisien viccének minősítette az esetet: „Úgy állítjátok be Neymart, a világfutball egyik zsenijét, mint egy csapattársaival az öltözőben verekedő játékost. Hogyan találtok ki ilyesmiket? Ott voltatok az öltözőben? Ney=PSG.”

A lap válasza sem maradt el: a cikkben megjelentetett információk valóságtartalmát változatlanul fenntartják a szerkesztők. Az újság PSG-vel foglalkozó szakértője, Laurent Perrin is reagált: a lappal egybehangzóan azt mondja, minden állítás helytálló, illetve kiemeli, hogy a Le Parisien nem állította, hogy Neymar ütött volna, csak azt, hogy tulajdonképpen ő a főnök az öltözőben.

Ami biztos: nem ez az ideális állapot egyetlen csapatnál sem.

 

Paris Saint-Germain on Twitter

Drôle de jeu de @le_Parisien : présenter @neymarjr, un phénomène du foot mondial, comme un joueur qui se bat avec ses coéquipiers dans le vestiaire. Comment pouvez-vous inventer de telles choses ? Étiez-vous dans le vestiaire ? Ney = @PSG_inside



 

Goal on Twitter

PSG respond to reports of a falling out between Neymar and Julian Draxler: 'Presenting Neymar, a phenomenon of world football, as a player who fights with his teammates in the dressing room. How can you invent such things? Were you in the locker room? Ney = PSG ' https://t.co/9LytxxXxIj


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik