PSG: újabb világklasszist szerződtetett a klub

Vágólapra másolva!
2017.09.18. 20:39
Nincs megállás a Paris Saint-Germainnél, Neymar és Kylian Mbappé megszerzése után újabb nagyhalat „fogott ki” a párizsi klub, igaz, ezúttal annak az e-sport szakosztálya.

Az e-sportok egyre inkább teret hódítanak a nagyvilágban, a növekvő népszerűség és rajongótábort a klubok is kihasználják, így egyre több együttes alapít ilyen szakosztályt – Magyarországon például az MTK is így tett.az MTK is így tett.

Ami a külföldi vonalat illeti, úgy néz ki, a Paris Saint-Germain nemcsak a valódi, hanem a virtuális futballban csúcsra tör, ugyanis a klub bejelentette a világ egyik legjobb FIFA-játékosának, Johann „ManiiKa” Simonnak a szerződtetését.

Az ifjú titán kiváló szezont zárt, megnyerte a francia Orange e-Ligue 1 névre keresztelt kupát, míg a világ legnagyobb FIFA versenysorozatában, a FUT Champions-ban az első háromban végzett.

„Igazán megtisztelő, hogy a világ egyik legjobb klubjához csatlakozhatok, amely mindig is a szeretett együttesem volt. Az egyik legnagyobb álmom vált valóra azzal, hogy PSG e-sport szakosztályához kerültem, remélem, hogy ezt a hatalmas presztízsű mezt viselve világbajnok lehetek” – mondta boldogan az új szerzemény.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik