PSG: tízezrek tomboltak a „Thiago Silvára” a Glastonburyn

Vágólapra másolva!
2019.07.01. 18:39
Nem mindennapi élményben lehetett része az egyik fesztiválozónak Glastonburyben, egy brit rapperrel, Dave-vel közösen adhatta elő a művész egyik leghíresebb számát a „Thiago Silvát”. A PSG labdarúgócsapatának játékosáról szóló zeneszám előadása olyan jól sikerült, hogy még Gary Lineker elismerését is kivívta a fiatal srác, aki gyakorlatilag ellopta a show-t a rapper elől.

David Orobosa Omoregie, művésznevén Dave 2016-ban vált világszinten ismertté, amikor a Thiago Silva címet adta számának. A cím nem véletlen, hiszen valóban a brazil középhátvédről szól a nóta.

A 21 éves brit rapper vasárnap lépett színpadra Nagy-Britanniában, a Glastonbury-fesztiválon, ahol a színpadra hívott egy szerencsés fesztiválozót, Alexet, aki éppen a PSG csapatkapitányának mezét viselte.

Ami ezek után következett, arra talán ő maga sem számított: Alex olyan zseniálisan adta elő a slágert, hogy még az angolok csatárlegendája, Gary Lineker is gratulált neki Twitteren a fellépés után.

 

BBC One on Twitter

Get this kid a record deal! When diehard fan Alex was bought out of the #Glastonbury2019 crowd to rap, he nailed EVERY word! #Glastonbury https://t.co/B7NGYG5LFw


 

A fellépésről készült videót már több mint 7 millióan látták a Twitteren. Thiago Silva is reagált a közösségi oldalán az előadásra – köszönetet mondott.

Thiago Silva on Twitter

Thanks Alex! @PSG_inside @Santandave1 @ajtracey https://t.co/yaSGhTPsAQ



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik