PSG: Thiago Silva évi 10 millió eurót akar

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.06.20. 10:24
Noha még nincs új futballcsapata, leendő klubjától évi tízmillió eurós nettó fizetésre tart igényt Thiago Silva, a Paris Saint-Germain távozó brazil csapatkapitánya.

A 35 éves védőt a La Gazzetta dello Sport értesülése szerint több európai élklub is szerződtetné, de anyagi igényeit nem biztos, hogy ki tudja vagy ki akarja elégíteni az iránta érdeklődők bármelyike is. Az olasz lap úgy tudja, hogy például a kérők közé tartozó Fiorentinánál is sokallják Silva követelését, mivel a firenzei klub legfeljebb 5.5 millió eurót kész adni a korábban az AC Milanban is megforduló futballistának.

A 89-szeres válogatott játékos – akinek e hónap végén jár le szerződése a PSG-nél – búcsúidényében 30 tétmeccsen szerepelt a francia bajnokcsapatban, egy gólt szerzett és egy gólpasszt adott. Nyári elmenetelét a hét elején erősítette meg a párizsi klub sportigazgatója, Leonardo, hozzáfűzve, hogy a védőre a félbeszakított Bajnokok Ligája-idény augusztusi befejező szakaszában még számítanak.

Thiago Silva nyolc év után távozik az együttestől, amelyben több mint háromszáz mérkőzésen lépett pályára és hét bajnoki címet nyert. A védő még két évig akart játszani a PSG-ben, amelynek viszont már csak rövid távú tervei voltak vele.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik