Neymar 2024-ig is maradhat a PSG-nél (Fotó: AFP)


Új szerződést kaphat Párizsban Neymar – írja a lap, amely annak fényében váratlan, hogy nyáron sokáig pályára sem léphetett a PSG színeiben. Ahogyan arról Thomas Tuchel korábban mesélt, a klub vezetősége egyszerűen megtiltotta számára, hogy játszassa a brazilt, amíg Neymar úgy nem nyilatkozik, marad a PSG-nél, és sem a Barcelona, sem a Real Madrid kedvéért nem fog távozni az idén. 

Az átigazolási időszak lezárultával, a francia bajnokság 5. fordulójában visszatérő Neymart nem meglepő módon ilyen előzmények után nem fogadták túl szívélyesen a párizsi szurkolók, molinón is üzentek neki, és hangos füttyszóval adták a tudtára véleményüket.  

A brazil azonban csattanós választ adott a kritikusoknak: az azóta eltelt öt fordulóban négy gólt lőtt, háromszor is 1–0-s győzelemhez és így a három ponthoz segítve a PSG-t. A hozzáállása pedig nemcsak Tuchelt, hanem a klubvezetést is meggyőzte. Olyannyira, hogy 2022-ben lejáró szerződését most két évvel megtoldanák, s szeretnék elérni, ha a feszült időszakot hátuk mögött hagyva egy 2024-ig szóló, új megállapodást kötnének egymással a felek. 

Ha ez összejön, aligha lesz reális, hogy újra képbe kerüljön akár a Barcelona, akár a Real is...