PSG: Neymar nem érzi jól magát, visszatérne Barcelonába – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2018.03.09. 16:45
null
Neymar sokkoló bejelentést tett a jövőjét illetően? (Fotó: AFP)
A Mundo Deportivo pénteki számának címlapsztorija, hogy a Paris Saint-Germain szupersztárja, Neymar visszatérne korábbi klubjához, az FC Barcelonához. A barcelonai napilap információját persze nem árt fenntartásokkal kezelni, de miután végigfutott a nemzetközi médián, figyelmen kívül sem lehet hagyni.

 

A brazil klasszis tavaly nyáron világrekordot jelentő 222 millió euróért szerződött a katalán együttestől a francia fővárosba, ám a PSG-hez igazolása óta állandó téma, hogy érkezése ellentéteket váltott ki a gárda öltözőjében. Edinson Cavanival azon vesztek össze, ki végezze el az egyik tizenegyest, de lehetett hallani összetűzésekről Unai Emery vezetőedzővel is, és a francia szurkolók körében sem népszerű sokak számára a támadó.

A Mundo Deportivo pénteki számában arról írt, Neymar olyannyira elismerte, hogy hibázott a Barcelonából való távozásakor, hogy korábbi csapattársain keresztül – akikkel továbbra is szoros viszonyt ápol – megüzente a katalánok vezetőségének: szeretne visszatérni Spanyolországba.

A katalán lap szerint Neymarnak nagyon hiányoznak a barátai és barcelonai játékostársai, emellett elismeri azt is, hogy hibázott, amikor makacsul ragaszkodott ahhoz, hogy kilépjen Lionel Messi árnyékából. A Mundo Deportivo megemlíti, hogy a brazil meglepve tapasztalta azt is, hogy a Ligue 1 színvonala sokkal gyengébb a La Ligáénál, ugyanakkor azzal nem számolt, hogy a francia élvonalban ennyire kemények lesznek vele szemben.

A játékos továbbá azt is bevallotta, hogy a PSG gazdasági ereje „elvakította”.

A sajtó szerint nem túl valószínű, hogy Neymar már a jelenlegi, 2017–2018-as szezon végén távozik a párizsiaktól, ám a következő idény utáni búcsú lehetséges opciónak tűnik.

Az As nevű madridi lap úgy tudja, a Real Madrid vezetősége titkos találkozót szervezett a PSG tulajdonosával, ám Nasszer al-Helaifi kijelentette: Neymar nem eladó, ragaszkodnak hozzá Párizsban. A spanyol újságok azt egyöntetűen állítják, hogy ha Neymar – aki jelenleg a sérülése utáni rehabilitációját tölti hazájában, Brazíliában – klubot vált, a kivásárlási ára 400 millió euró körül mozoghat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik