PSG: Neymar mindenkivel tudatta, egyelőre marad – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.09.01. 11:46
null
A L'Équipe mai címlapja
Bár még majdnem két nap hátravan az átigazolási időszak zárásáig, a L’Équipe mai címlapján már öles betűkkel hirdette, hogy Neymar marad a PSG-nél. A brazil támadó állítólag már közölte is csapattársaival és családjával, hogy egyelőre nem igazol vissza a Barcelonába, és a mostani idényt a francia fővárosban tölti.

A francia sportnapilap az ironikus „Se queda” címmel jelent meg Neymar kapcsán, ami annyit tesz, hogy marad. Ezzel utalt a brazil Párizsba szerződésére, amely előtt nem sokkal Gerard Piqué posztolta ezt az üzenetet Neymarról. (Az más kérdés, ha az ő jóslatuk is csak ennyire lesz helytálló, az nem vetne jó fényt az újságra.)

Mint megírtuk, Leonardo, a PSG sportigazgatója maga is elismerte, hogy (eddig) nem vezettek sikerre a tárgyalások a Barcelonával. A L’Équipe szerint Neymar is belátta, hogy a nyáron már biztosan nem jön létre az átigazolás, így közölte a két klubbal és a hozzá közel állókkal, hogy marad.

Pedig a Sport szerint az egyezkedésnek volt egy olyan pontja, amikor Neymar arra is készen állt, hogy a saját pénzéből 20 millió euróval beszálljon az üzletbe, de erre nem került sor.

Azonban arról is szólnak a hírek, hogy ezzel csak el lett odázva a Barcelonába való visszatérése, és 2020-ban mindenképpen sor kerül a váltásra. Addig is Neymar mindent megtesz a PSG sikereiért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik