PSG: Neymar megmondta Leonardónak, távozni akar – sajtóhír

T. M.T. M.
Vágólapra másolva!
2019.07.16. 08:57
null
Neymar megmondta, távozni akar (Fotó: AFP)
A Sky Sports értesülései szerint Neymar megmondta a PSG labdarúgócsapata sportigazgatójának, Leonardónak, hogy távozni akar a klubtól.

 

Neymar hétfőn tért vissza Európába, mivel egyéb kötelezettségei miatt Brazíliában maradt a Copa América döntőjét követően, így társaihoz képest csak egy héttel később kezdte meg a felkészülést.

A brazil klasszis első napján találkozott Leonardóval, a PSG sportigazgatójával, hogy megvitassák a jövővel kapcsolatos szándékaikat. A Sky Sports szerint a megbeszélésen hiába próbálták meggyőzni Neymart a maradásról, ő elmondta, távozni akar a párizsi klubtól, ám nem árulta el, melyik csapathoz.

A kérdés már csak az, hogy melyik csapat hajlandó Neymarért horribilis összeget fizetni, mivel a PSG szándékai ismertek, csak olyan ajánlatot fogad el a 2017 nyarán 222 millió euróért szerződtetett játékosért, ami minden félnek megfelel.

A britek szerint a Barcelona kész harcba szállni a 27 éves támadóért, de inkább játékoscserében gondolkozik, erre pedig Philippe Coutinho személye lehet a megoldás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik