PSG: Neymar könnyek között, kiakadt a pletykákra – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.10. 20:20
null
Neymar könnyek között a brazilok sajtótájékoztatóján
Mint beszámoltunk róla, felkészülési labdarúgó-mérkőzésen, a franciaországi Villeneuve d'Ascqban (a Lille stadionjában) Brazília 3–1-re legyőzte Japánt. A találkozó utáni sajtótájékoztatón a brazilok részéről a szövetségi kapitány Tite mellett Neymar is jelen volt, aki könnyek között kérte meg az újságírókat, hogy fejezzék be a róla szóló rosszindulatú pletykák gyártását.

Neymar augusztusban szerződött Barcelonából Párizsba, ám beilleszkedése az új klubjában nem zökkenőmentes – elsőként ott volt az Edinson Cavanival történt veszekedése, amikor azt akarta eldönteni a két kiváló támadó, hogymelyikük végezzen el egy tizenegyesta Lyon elleni bajnokin. Ezt követően brazil források szerint Neymar Unai Emeryvel, a PSG vezetőedzőjével is összeveszett, ám a klasszis szerint ezen hírek többsége egyszerűen nem igaz.

„Azt szeretném kérni, hogy fejezzék be a rólam szóló hamis hírek gyártását. Nem szeretem az ilyen pletykákat, semmilyen probléma nincs velem a klubomnál. Minden rendben van Párizsban, nagyon boldog és motivált vagyok. Egy olyan játékos, aki mindent belead a pályán” – mondta Neymar a sajtótájékoztatón.

„Ami igazán zavar, hogy mindenki hamis történeteket kreál rólam, az edzőmről és Cavaniról. Ezek nem valósak, egyszerűen hamisak. Nem azért vagyok a PSG-nél, hogy problémát okozzak. Tudom a szerepemet a pályán, tudom, mit kér tőlem az edzőm” – fogalmazott a brazil támadó, aki könnyek között hagyta el a sajtótermet.

„Sokan azt mondták, hogy rossz a kapcsolatom Neymarral, de ez nem igaz. Hiába hallottuk sokszor, nem igaz a hír, hiszen vele van az egyik legjobb kapcsolatom a csapaton belül. Ezt nemcsak úgy mondom, hogy jó fejnek tűnjek, hanem tényleg így is van” – egészítette ki Tite Neymar mondandóját a sajtótájékoztatón.

A 3–1-es brazil sikerrel záruló mérkőzésen Neymar két tizenegyest is elvégzett, azonban a másodikat a japánok kapusa, Kavasima Eidzsi hárította, így egy góllal zárt.

Részlet a sajtótájékoztatóról, melynek közepén Neymar könnyek között viharzott ki a teremből

VB-FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Japán–Brazília 1–3(Makino 63., ill. Neymar 10. – 11-esből, Marcelo 17., Gabriel Jesus 36.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik