PSG: Neymar a pletykák helyett inkább a vb-re koncentrálna

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.14. 11:45
null
Neymart ennyire sem érdeklik a pletykák (Fotó: AFP)<br />
A PSG bokasérülésből lábadozó brazil kiválóságát, Neymart választották az idény legjobb játékosának a francia élvonalban, és a február vége óta sérült támadó a vasárnapi díjátadó után újságíróknak beszélt a személyével kapcsolatos átigazolási pletykákra is. A elmúlt időszakban többször is összeboronálta a spanyol sajtó a Real Madriddal, holott legutóbb, éppen a spanyolok edzője, Zinedine Zidane mondta el, ő speciel „nem kérte” Neymart. A brazil mellett ez alkalommal a francia klub elnöke is megszólalt az ügyben, aki szerint Neymar biztosan nem távozik a PSG-től – legalábbis, amíg a szerződése él.

Neymar tavaly nyári érkezése után néhány hónappal már arról szóltak a pletykák, hogy a brazil nem érzi jól magát a francia fővárosban ezért idén nyáron visszateszi székhelyét Spanyolországba, csak Barcelona helyett ezúttal Madridba költözne, mert a Real Madrid játékosa lenne.

Ezeket a bő fél éve hallható pletykákat igyekezett a minap cáfolni a PSG elnöke, Nasszer al-Helaifi.

„Neymar marad Párizsban, ez 2000 százalék. Engem legalábbis nem tájékoztatott arról, hogy távozási szándékai lennének. A spanyol média október óta arról beszél, hogy Neymar nem boldog, de ez nem igaz. Szerződése van a PSG-vel, amit ki fog tölteni és biztos vagyok benne, hogy maradni fog, mert maradni akar” – szögezte le a franciák klubvezetője.

Vasárnap este aztán az UNFP díjátadóját követően a brazil válogatottal két éve a hazai rendezésű olimpiai játékokon diadalmaskodó Neymar maga is elmondta a véleményét a vele kapcsolatos pletykákról, és elárulta azt is, mi foglalkoztatja őt leginkább ezekben a napokban.

„Minden átigazolási időszakban ugyanaz zajlik, de nekem jelenleg nem ez a pillanat az, amikor bármiről is beszélnem kéne. Jelenleg számomra az a legfontosabb, hogy eljussak a nyári világbajnokságra, nem pedig az, hogy arról beszéljek, hogy igazolok, vagy hova nem" – reagált az esetleges távozásáról szóló hírekre a brazil.

Neymart egyébként a legutóbb már a Real Madrid mellett a Manchester Uniteddel is összehozták, az angol sajtó szerint a klub akár 230 millió eurót is hajlandó lenne fizetni a brazilért, akit heti fél millió fontnál is magasabb fizetéssel szeretnének elcsábítani.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik