PSG: Megmondtam a fiamnak, a legjobb, ha marad a Barcelonában – Neymar apja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.02. 07:39
null
Neymar Sr. és Neymar Jr. (Fotó: AFP)
A PSG-ben játszó Neymar apja interjút adott a francia Téléfootnak. Ebben elárulta: elmondta az akkor még az FC Barcelonában futballozó fiának, hogy a legjobb választás az, ha marad a katalán klubban.

 

Neymar Sr. 23 millió fontot (8.1 milliárd forint) kapott azért, hogy fia, Neymar Jr. a PSG-be szerződött a Barcelonából. Ennek ellenére a papa azt állítja, hogy nem a pénz miatt kötötték meg az üzletet. „Én voltam az, aki az utolsó pillanatig habozott – mondta Neymar Sr. – Megmondtam a fiamnak, legjobb, ha marad a Barcelonában, de ő kockáztatni akart. Nehéz volt, de a fiam akarta ezt a kihívást, és mi támogattuk őt.”

„Mindannyian büszkék voltunk, amikor bemutatták a PSG-nél. Hihetetlen, hogy a képét rávetítették az Eiffel-toronyra. A fiamnak minden tetszik itt. Motiválja, hogy segítse megnyerni a Bajnokok Ligáját a PSG-nek. Ötéves szerződést kötöttünk, tehát öt évünk van, hogy elhódítsuk a BL-t.”

Neymar Sr. megemlítette a fia állítólagos nézeteltérését Edinson Cavanival. „A Neymar–Cavani sztorit elferdítik. Minden rendben van közöttük.”

Kylian Mbappéról: „A PSG támadóalakzata inspirálja majd a jövő generációit. Mbappé ajándék, hogy itt van, mert már úgy játszik, mint egy harmincéves.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik