PSG: megegyeztek, Madridban folytatja a csatár – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2019.12.23. 14:59
null
A francia fővárosból a spanyolba költözhet Edinson Cavani (Fotó: AFP)
A Sky Sports riportere, Gianluca Di Marzio úgy tudja: Edinson Cavani hamarosan elhagyja a PSG-t, és az Atlético Madridnál folytatja pályafutását.

 

A 32 éves uruguayi csatár szerződése a jelenlegi idény végén jár le Párizsban, a hírek szerint nem hosszabbítanak a felek. A madridiak és Cavani már meg is egyeztek egymással egy hároméves kontraktusban – innen már csak néhány apróság hiányzik, ám a PSG-vel még nincs megállapodás.

Di Marzio úgy tudja, az Atlético már januárban szívesen vinné a 116-szoros válogatott játékost, ám ha nem sikerül dűlőre jutni a francia klubbal, akkor 2020 nyarán ingyen érkezhetne. További tényező, hogy a fizetések miatt Cavani érkezéséig várhatóan meg kell válnia egy-két labdarúgótól a „matracosoknak”.

Cavani mellett egy másik játékost, a Manchester Unitednél futballozó Nemanja Maticsot is kinézte magának az Atlético. A szerb védekező középpályásnak szintén 2020 nyarán jár le a szerződése, ám az ő érkezéséhez is el kellene engednie valaki(ke)t az Atlético Madridnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik