PSG: Mbappé nem a francia klubot választotta volna

Vágólapra másolva!
2017.10.21. 08:57
null
Mbappé nagy álma a Barcelona volt (Fotó: AFP)
Ha Kylian Mbappén múlott volna, akkor a nyáron nem a PSG-t, hanem a Barcelonát választja, árulta el a francia válogatott csatárról ügynöke, Josep Maria Minguella.

 

A 2016-ban U19-es Európa-bajnokságot nyerő, a Monacóval bajnoki aranyérmes 18 éves játékos a nyáron a Paris Saint-Germainhez írt alá, de Minguella állítja, hogy szíve szerint inkább a Camp Nout választotta volna.

A játékosügynök szerint még mielőtt Neymar Barcelonától a PSG-be igazolt volna, ő beszélt Mbappé apjával, aki elmondta, fia minden vágya, hogy a Barcelonához igazoljon, és Lionel Messivel együtt futballozzon. Minguella felvette a kapcsolatot a spanyol klubbal, ott azonban jelezték, inkább a dortmundi Ousmane Dembélével tárgyalnak.

A Real Madrid ugyan érdeklődött Mbappé iránt, de Minguella szerint ez opcióként sem vetődött fel, a madridiak ugyanis nem tervezték Cristiano Ronaldo, Gareth Bale vagy Karim Benzema eladását.

Ernesto Valverdét, a Barcelona edzőjét is megkérdezték az ügyről. „Nem tudom, mit mondhatnék, sok játékossal tárgyaltunk. Tudomásom szerint nem tudtuk szerződtetni Mbappét, ennél többet nem tudok. Valószínűleg így lehetett, hiszen nincsen velünk” – mondta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik