PSG: Mbappé három meccset kapott a brutális szabálytalanságáért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.03. 14:17
A Francia Labdarúgó-szövetség (FFF) fegyelmi bizottsága három mérkőzésre tiltotta el Kylian Mbappét, a PSG sztárját a Rennes elleni Francia Kupa-döntőben elkövetett brutális szabálytalanságáért. Az FFF nyomozást indított Neymar ügyében is, miután a brazil megütött egy szurkolót a lefújás után.

Mint ismert, a Francia Kupa döntőjében, a mérkőzés 118. percében Kylian Mbappé azonnal piros lapot kapott egy brutális belépő után. Nem elég, hogy a párizsiak tizenegyesekkel elbukták a finálét, a francia szövetség azóta kivizsgálta az esetet, s most úgy határozott, hogy három mérkőzésről eltiltja a világbajnok francia támadót.a párizsiak tizenegyesekkel elbukták a finálét, a francia szövetség azóta kivizsgálta az esetet, s most úgy határozott, hogy három mérkőzésről eltiltja a világbajnok francia támadót.

A döntés azt jelenti, hogy Mbappé ebben az idényben már csak a PSG utolsó két bajnokiján szerepelhet.

A szövetség fegyelmi bizottsága nyomozást indított Neymar ügyében is, miután a brazil megütött egy felbőszült szurkolót, aki minden PSG-játékosnak odaszólt a vesztes finálé után, erről viszont egyelőre nem született ítélet.

FRANCIA KUPA
DÖNTŐ
Rennes–PSG 2–2
(Kimpembe 40. – öngól, Mexer, ill. Dani Alves 13., Neymar 21.) – 11-esekkel: 6–5
Kiállítva:
Mbappé (118.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik