PSG: Mbappé Eb-selejtezőkről és a BL-rajtról is lemarad

Vágólapra másolva!
2019.08.26. 13:14
null
Kylian Mbappé a sérülés után (Fotó: AFP)
A vasárnapi bajnoki mérkőzésen a bal combjában izomszakadást szenvedő Kylian Mbappé három-négy hétig nem léphet pályára, így nemcsak a PSG BL-rajtjáról, hanem a francia labdarúgó-válogatott szeptemberi Eb-selejtezőiről is lemarad.

 

Az izomszakadás gyanúját a hétfői MR-vizsgálat megerősítette, Kylian Mbappé felgyógyulása várhatón három-négy hetet vesz igénybe – írja a L'Équipe francia sportnapilap.

A PSG két bajnoki mérkőzést (Metz, Strasbourg) és egy BL-meccset, a francia válogatott két Eb-selejtezőt (Albánia, Andorra) játszik a következő hetekben.

A párizsiaknál abban reménykednek, hogy világbajnokuk a Lyon elleni szeptember 22-i bajnoki rangadón már pályára léphet.

A Toulouse ellen 4–0-ra megnyert vasárnapi bajnokin Edinson Cavani is megsérült, a csípőjét fájlaló uruguayi támadóra valószínűleg szintén három hét kényszerpihenő vár. Az ugyancsak lecserélt Abdou Diallo lábujjsérülése ellenben nem súlyos.

A két kulcsfontosságú támadó sérülése láttán a nemzetközi sajtó azt latolgatja, vajon kidőlésük egyik következménye nem az lesz-e, hogy a PSG semmiképpen sem engedi el Neymart ezen a nyáron.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik