PSG: Mbappé az idény végéig kivár a tárgyalásokkal

BACSKAI JÁNOSBACSKAI JÁNOS
Vágólapra másolva!
2019.12.03. 19:31
null
Minden ujjamra évi tízmillió euró nettóban. Kylian, neked is kell? (Fotó: AFP)
A francia Téléfoot értesülései szerint az idény végéig nem tárgyal már egymással a PSG és a Kylian Mbappét képviselő csapat a húszéves támadó szerződésének meghosszabbításáról. Mbappé 180 millió eurójába került a párizsiaknak, kontraktusa 2022-ig szól.

 

A tárgyalások megszakadásának a hátterében természetesen a Real Madrid áll, Zinédine Zidane nem rejtette véka alá novemberben, hogy fő célpontja Mbappé, egy francia lap szerint évi 35 millió eurós fizetést sem sajnálnának tőle, ennél többet a ligában csak Lionel Messi keres.

„Kylian a Real Madridé lesz előbb vagy utóbb, ez elkerülhetetlennek látszik – nyilatkozta a minap Monaco alelnöke, Vagyim Vasziljev. – A Real nagyon fontos az életében, és a Madrid sokkal érdekesebb ajánlatot tett érte 2017-ben, mint a PSG, de akkor azt mondta nekem Mbappé, hogy még korai lenne elhagynia Franciaországot, és Párizs volt az otthona. Franciaországban akart nagy játékos lenni, és tudta, nem kell kapkodnia, ez is mutatja az intelligenciáját – most már ő a legjobb futballista Franciaországban, és a PSG van olyan erős anyagilag, hogy megtartsa.”

A Le Parisien az elmúlt hónapban azt írta, hogy a PSG új szerződési ajánlata évi negyvenmillió eurós fizetésről szólt – nettóban! Éppen ennyit kap Neymar is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik