PSG: Lőw Zsolt reméli, hogy lesz közös nevező Neymarral

SZ. E. M.SZ. E. M.
Vágólapra másolva!
2019.07.10. 11:32
null
Mindenki várja a végkifejletet. Neymar is (Fotó: (AFP)
Thomas Tuchel PSG-vezetőedző magyar segítője, Lőw Zsolt is tudja, hogy az érdekeltek álláspontjai eltérnek egymástól Neymar-ügyben, de bízik abban, hogy az új sportigazgató segítségével sikerül megoldani a helyzetet.

 

„Hétfőn és kedden is különféle felméréseket végeztettünk – mondta Lőw Zsolt a Nemzeti Sportnak. – Nekünk volt egy listánk, hogy mely játékosokra számíthatunk, Neymar neve is szerepelt rajta, vártuk, hogy jöjjön. Tisztában vagyunk vele, hogy az érdekelt felek álláspontja eltér egymástól. A klubvezetőség dolga kezelni a helyzetet, mi pedig abban bízunk, hogy sikerül közös nevezőre jutni.”

Ennek elérésében a júniusban kinevezett régi-új sportigazgató, Leonardo játszhatja a főszerepet, aki múlt héten már találkozott Lőw Zsoltékkal.

„Tavalyi érkezésünkkor úgy éreztük, változtatnunk kell néhány dolgon, ha szeretnénk, hogy a Paris Saint-Germain jelentős célokat érjen el – folytatta Lőw. – Személyesen eddig egyszer találkoztunk, az első benyomásaim jók. Úgy vélem, Leonardónak hasonló elképzelései vannak, és bízom benne, hogy az edzői stáb által elindított folyamatokat az ő segítségével felgyorsíthatjuk. ”

Mint beszámoltunk róla, Leonardo a Parisiennek adott minapi interjújában arról beszélt: megfelelő ajánlat esetén Neymar eligazolhat – de egyelőre semmilyen ajánlatot sem kaptak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik