PSG: lépéseket tett az elnök Mourinho megszerzésére

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.19. 13:46
null
José Mourinho a Manchester United és a PSG között dönthet a nyáron? (Fotó: Action Images)
A Sky Sports értesülése szerint a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain lépéseket tett aziránt, hogy José Mourinho legyen az együttes új vezetőedzője.

 

A honlap forrása szerint a párizsi csapat elnöke, Nasszer al-Kelaifi kezdeményezte a megkeresést, a portugál szakember ügynökén, Jorge Mendesen keresztül, rögvest azt követően, hogy a PSG kiesett a Bajnokok Ligájából a Manchester City elleni negyeddöntőben.

Al-Kelaifi a hírek szerint igencsak csalódottá vált, hogy a bajnoki címet már rég bebiztosító együttes nem tud előrelépni a nemzetközi porondon Laurent Blanc irányításával – és annak ellenére az utódját keresi, hogy az edzőnek két éve van még a szerződéséből, és hogy a kezdeti hírek szerint a tulajdonosi tanács tárgyalni akart a szakemberrel a jövőjéről.

A Sky Sports szerint a Chelsea-vel decemberben szakító, a franciákat korábban kétszer már visszautasító Mourinho inkább kivárna a szezon végéig, hogy megfigyelje, hogyan alakul a helyzet a Manchester Unitednél, ugyanakkor a PSG-t ideális lehetőségnek tartaná arra, hogy visszatérjen a kispadra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik