PSG: Ibrát felhúzta, hogy minden idők második legjobbja lett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.23. 14:09
null
Zlatan MINDIG első akar lenni (Fotó: Action Images)
Hazájában Zlatan Ibrahimovicot választották minden idők második legjobb svéd sportolójának. A lényeg röviden: Zlatan ezzel nem elégedett.


A Dagens Nyheter napilap 150. évfordulójának alkalmából állította össze a rangos listát, amelyen a Paris Saint-Germain csatára végzett a második helyen, a legendás teniszező, Björn Borg előzte meg.

Amikor az újság Zlatan véleményét kérdezte a végeredményről, a támadó így felelt.

„Köszönöm az elismerést, de számomra a második hely olyan, mintha utolsó lennék. Nincs különbség.”

Jött a következő kérdés, s ekkor tényleg előbújt az igazi Ibra. „Ki végezett volna az élen, ha ön állította volna össze a listát?”

A válasz: „Nem szeretnék tiszteletlen lenni a többiekkel szemben, de a lista 1., 2., 3., 4. és 5. helyét is nekem kéne elfoglalnom.”

Björn Borg egyszer azt mondta Ibrahimovicról, hogy „ő Svédország első számú sztárja, az Ikeánál is nagyobb”. Mikor ezt a kedves mondatot felemlegették a futballistának, így reagált:

„Björn Borg egy remek, laza ember és élő legenda.”

Björn Borg, Svédország történetének legjobb sportolója 1974 és 1981 között 11 Grand Slam-tornát nyert (Fotó: Action Images)
Björn Borg, Svédország történetének legjobb sportolója 1974 és 1981 között 11 Grand Slam-tornát nyert (Fotó: Action Images)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik