Marco Verratti életmódja nem egészen olyan, mint az átlagsportolóé, a képességei mégis lenyűgözőek (Fotó: AFP)A 26 éves olasz középpályásról a francia futballszakíró, Julien Laurens beszélt a BBC 5 nevű élő rádióműsorban, még a PSG Manchester United elleni BL-győzelme kapcsán.

„Verratti, aki nem volt jó állapotban, nem volt százszázalékos, aki csak egy meccset játszott a múlt hónapban, a múlt héten reggel 6 óráig bulizott Neymar szülinapi partiján, dohányzik, iszik, majdnem minden este eljár valahová. Aztán lerak egy ilyen teljesítményt az asztalra az Old Traffordon – azt gondolom, ez szenzációs!”

„Ha olyan életvitelt folytatna, mint Cristiano Ronaldo, és példát venne a munkamoráljáról, nem tudom, hol tartana már a világklasszis középpályások tekintetében. De a képességei, amiket még ilyen életmód mellett is meg tud mutatni, hihetetlenek.”

BBC 5 Live Sport on Twitter

'He smokes, drinks and parties but Marco Verratti was just sensational' @LaurensJulien wonders what the Italian midfielder could achieve if he only had the work ethic of Cristiano Ronaldo - Follow Final Score: https://t.co/JGGx2LJTlu #UCL https://t.co/hZtlR5JSFB