PSG: egyre közelebb a nagy nap – s Neymar ismét sérült

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.29. 16:45
Ugyan a PSG hivatalosan nem erősítette meg, mennyi időt kell kihagynia a Strasbourg elleni Francia Kupa-mérkőzésen megsérült Neymarnak, néhány párizsi szurkoló már most turpisságot sejt. A brazil labdarúgó ugyanis a legutóbbi négy évben mindig sérült vagy eltiltott volt március 11-én. Azon a napon, amikor húga születésnapja van – s mindannyiszor családi okokra hivatkozva Brazíliába is utazott. Lehet, hogy az idei lesz az ötödik?

A PSG-szurkolók már tavaly felkapták a fejüket, amikor egy bokasérülés miatt Neymar hazautazott Brazíliába, hogy ott végezze el a szükséges rehabilitációt. Ahogyan korábban a Barcelona, úgy a Paris Saint-Germain vezetősége is engedélyezte Neymarnak mindezt, így sorozatban negyedik éve ott lehetett testvére, Rafaella Santos születésnapján. Neymar hazautazott Brazíliába, hogy ott végezze el a szükséges rehabilitációt. Ahogyan korábban a Barcelona, úgy a Paris Saint-Germain vezetősége is engedélyezte Neymarnak mindezt, így sorozatban negyedik éve ott lehetett testvére, Rafaella Santos születésnapján.

 

FourFourTweet on Twitter

Neymar is set to miss PSG's games vs. Man Utd (UCL) after fracturing his metatarsal... He will now have missed a game around March 11th (his sister's birthday) for five straight years: 14/15: Suspended 15/16: Suspended 16/17: Injury 17/18: Injury 18/19: Injury


Neymart ezúttal a Strasbourg elleni kupameccs 60. percében kellett lecserélni, miután aláfordult a bokája. A videót látva a brazil aligha színészkedett – s bár már szerdán kivizsgálásra küldték, a PSG azóta sem számolt be a felépülés várható időtartamáról.

A párizsi drukkerek attól tartanak, nem egy-két hét lesz a visszatérés. És ha nem is szándékosan alakította így, Neymar ismét arra használja ki a sérülést, hogy hazautazzon Brazíliába. A PSG híveinek legnagyobb problémája ezzel csupán az, hogy a 222 milliós brazil ilyenkor mindennel foglalkozik, csak a futballal és a rehabilitációval nem.

Rafaella március 11-én már a 23. születésnapját ünnepli.


Parabéns meu amor, você merece o mundo! Te amo @rafaella


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik