PSG: dönteni kell Neymarról, újra befutott a Barca-küldöttség

Vágólapra másolva!
2019.08.27. 14:12
null
Neymarnak tetszik, amit Thiago Silvától hall – csak az a kérdés, egymás közt mit mond a honfitárs (Fotó: AFP)
Spanyol és francia lapinformációk szerint kedd reggel ismét Párizsba érkezett a Barcelona küldöttsége, hogy tegyen egy utolsó kísérletet a megegyezésre a PSG-vel annak labdarúgója, Neymar átigazolásáról.

 

A L’Équipe beszámolója szerint a Barcelona részéről Oscar Grau általános igazgató, Éric Abidal sportigazgató, Javier Bordas elnökségi tag és André Cury, a klub brazíliai képviselője érkezett a francia fővárosba. A PSG nevében a sportigazgató Leonardo tárgyal, Nasszer el-Kelaifi klubelnök nincs jelen.

A francia sportnapilap szerint mivel a Barca kasszájában nincs elegendő pénz Neymar megvásárlására, a katalán klub újfent az egy-két évre érvényes vételi opcióval megspékelt kölcsönügyletre építi utolsó ajánlatát.

Ami az állítólag cserébe adandó játékosokat illeti, a L’Équipe Ousmane Dembélé ügynökének minapi megnyilvánulására hívja fel a figyelmet: Moussa Sissoko világossá tette, hogy a francia válogatott labdarúgónak – akit sokan a körvonalazódó ügylet egyik „tételének” tekintenek – „ezerszázalékos szándéka” a Barca szolgálatában maradni.

Eközben Thiago Silva, a PSG brazil csapatkapitánya a Radio Monte Carlónak arról beszélt, hogy szerinte Neymarnak maradnia kellene a francia csapatban, és erről győzködi is honfitársát.

Bonyolítja a helyzetet a Neymar maradását szintén óhajtó Kylian Mbappé, valamint Edinson Cavani sérülése – a két támadó hosszú hetekre kidőlt, és ebben a helyzetben sajtóelemzések szerint a PSG-nek nem lehet érdeke megválni Neymartól.

Egy biztos: a héten dönteni kell arról, hol folytassa pályafutását a PSG-vel még három évig szerződésben lévő brazil légiós.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik