PSG: „Csak idő kérdése, hogy Mbappé a Realhoz igazoljon”

Vágólapra másolva!
2019.11.05. 15:22
null
A támadó 2018-ban igazolt a párizsiakhoz, azóta 97 tétmeccsen 69 gól és 36 gólpassz a mérlege (Fotó: AFP)
Vagyim Vasziljev, a Monaco korábbi alelnöke szerint Kylian Mbappé előbb vagy utóbb úgyis a Real Madridban köt ki, a kérdés csak az, hogy a PSG mikor adja el őt.

 

A még mindig csak 20 éves támadó a Monaco színeiben robbant be a köztudatba, 2018-ban igazolt Párizsba, a PSG két év alatt összesen 180 millió eurót költött el rá. Ebben az idényben 10 tétmeccsen kilenc gól és négy gólpassz a mérlege (átlagosan 67 perc kell neki egy találathoz), az átigazolása óta 97 tétmeccsen 69+36-nál jár.

A világbajnok futballistát már évek óta szóba hozzák a Real Madriddal, Vasziljev pedig úgy véli, hogy igazából csak a távozás ideje a kérdéses.

„Kylian azt mondta nekem, »Vagyim, mélyen belül érzem, hogy túl korai lenne elhagyni Franciaországot. Csak egy évet játszottam a hazámban, párizsi vagyok, nem akarom elhagyni így a hazámat. Nagyszerű játékossá szeretnék itt válni, a Real várhat.« Idővel a Real Madridhoz igazol majd, de elmondta, hogyan érez, és jól döntött” – mondta a Téléfootnak a Monaco korábbi alelnöke a 2018-as klubváltásra utalva.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik