PSG: Cavani reagált a Neymarral történő összetűzésére

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.19. 18:25
Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy francia lapok szerint összetűzésbe keveredett egymással Edinson Cavani és Neymar, a Paris Saint-Germain két sztárja az Olympique Lyon elleni Ligue 1-mérkőzést követően – „most” megszólalt az uruguayi támadó is. Aztán megtudtuk, hogy a „most” nem annyira most…

Mint ismert, a párizsi találkozón – amelyet a PSG 2–0-ra megnyert – Edinson Cavani nem adta át a lehetőséget Neymarnak a tizenegyesnél, majd az uruguayi támadó kihagyta azt. Előtte pedig egy szabadrúgásnál Daniel Alves nem adta oda a labdát Cavaninak, hanem Neymar kezébe nyomta. a PSG 2–0-ra megnyert – Edinson Cavani nem adta át a lehetőséget Neymarnak a tizenegyesnél, majd az uruguayi támadó kihagyta azt. Előtte pedig egy szabadrúgásnál Daniel Alves nem adta oda a labdát Cavaninak, hanem Neymar kezébe nyomta.

A meccs közbeni viták



A hírek arról szóltak, hogy a nézeteltérés a felek között nem csitult, és az öltözőben is folytatódtak az összetűzések.

„Ezeket a dolgokat felfújták. Nem tudom, miért kreálnak ilyen sztorikat. Az igazság az, hogy ezek előfordulnak a futballban – mondta Edinson Cavani a Gol de Medianoche-nak. – Hallottam, hogy az emberek azt mondják, hogy nem engedtem elvégezni a büntetőt, vagy hogy bajom van Neymarral. Az igazság, hogy nincs semmi probléma. Neymar nemrég érkezett, és biztosan egyre több szerepet kap majd. A kezdetektől fogva hangsúlyozom, hogy mindannyiunkban megvan az akarat, hogy együtt a legjobbá váljunk. Azt hiszem, látható, hogy hamar sikerült beilleszkednie a csapatba.”

FRISSÍTÉS

Az Edinson Cavani uruguayi nyilatkozatát átvevő és a francia médiában „terítő” AFP hírügynökség kedden kiadott egy közleményt, amelyben kéri felhasználóit: töröljék a hírt, mert Cavani idézett nyilatkozata nem a Lyon elleni vasárnapi bajnoki mérkőzés után született, hanem hetekkel ezelőtt, a legutóbbi válogatott játéknapok miatti bajnoki szünetben.

A sajnálatos pontatlanságra rámutató Radio Monte Carlo emlékeztet: Cavani a vasárnapi bajnoki óta (legalábbis kedd estig) nem szólalt meg nyilvánosan, így nem cáfolhatta a Neymarral állítólag kialakult konfliktusát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik