PSG: Ander Herrera elárulta, miért távozott az MU-tól

Vágólapra másolva!
2019.07.08. 11:53
null
Ander Herrera öt év után hagyta el a Manchester Unitedet (Fotó: AFP)
A Paris Saint-Germain a napokban jelentette be Ander Herrera szerződtetését. A Manchester Unitedtől távozó középpályás a Marcának beszélt döntése hátteréről, kiemelve, nem érezte azt, hogy a vezetők mindenáron marasztalni szeretnék.

 

„Nem szeretek a múlttal foglalkozni, de másképp láttuk a klub projektjét és az én szerepemet benne. Boldog voltam, sokat köszönhetek a Manchester Unitednek, a szurkolóknak és Solskjaernak is. Rengeteget tett értem, de a dolgok másként alakultak. Későn érkezett, addigra már eldöntöttem, hogy Párizsba szerződöm” – mondta Ander Herrera.

A goal.com úgy tudja, Ole Gunnar Solskjaer mindent megtett azért, hogy maradásra bírja a 29 éves spanyol középpályást, ám a klub nem akarta megadni a játékos által kért heti 350 ezer fontos fizetést.

Herrera 2014 nyarán szerződött Manchesterbe, a gárda színeiben 189 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken 20-szor volt eredményes, emellett kiosztott 27 gólpasszt is. Ami a trófeákat illeti, Európa-ligát, FA-kupát, angol Szuperkupát és Ligakupát nyert az MU-val.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik