Portugália: sírva könyörgött az edző, fújják le a meccset

Vágólapra másolva!
2019.04.09. 18:28
Egy szörnyű tragédia miatt másfél perccel hamarabb ért véget a portugál ifjúsági ligában a Benfica–Braga labdarúgó-mérkőzés.

A Benfica 4–2-es győzelmével végződő bajnoki közben a Braga edzője kapott egy hívást, hogy egyik játékosának, nevezetesen David Veigának autóbalesetet szenvedtek a szülei.David Veigának autóbalesetet szenvedtek a szülei.

A record.pt beszámolója szerint a tréner azonnal a bíróhoz rohant, és sírva kérlelte, azonnal fújja le a meccset, mert nagyon nagy a baj.

A játékvezető eleget is tett a kérésnek, és kicsit több mint másfél perccel a vége előtt háromszor a sípjába fújt.

A játékosok először nem értették, miért rohan a pályára az edző… (Fotó: record.pt)
A játékosok először nem értették, miért rohan a pályára az edző… (Fotó: record.pt)

Mint kiderült, a fiatal futballista édesanyja azonnal elhunyt a tragédiában, édesapja pedig nagyon súlyos sérüléseket szenvedett, és jelenleg is az életéért küzdenek az orvosok. A balesetben rajtuk kívül még hárman megsérültek.

A klub később hivatalos közleményt adott ki, melyben leírták, együtt gyászolják David Veiga édesanyját, és imádkoznak édesapja felépüléséért.

Azért pedig, hogy az ifjú labdarúgó békében dolgozhassa fel a történteket, semmilyen információt nem adnak ki innentől az esetről, és kérik, ne is keressék őket emiatt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik