Oroszország: saját meccse helyett a Juve–Interre ment, kirúghatják

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.11. 18:49
null
A Juventus és az Inter meccse miatt kerülhet bajba a futballista (Fotó: AFP)
Pavel Pogrebnjak könnyen lehet, hogy hamarosan új klub után nézhet, mivel a TASSZ orosz hírügynökség szerint a Dinamo Moszkva labdarúgócsapata menesztheti őt.

 

A korábban a Stuttgartban, a Fulhamben és a Readingben is játszó futballista azzal húzta ki a gyufát, hogy a moszkvaiak december 9-i, Anzsi Mahacskala elleni mérkőzése idején inkább elutazott Olaszországba, hogy meglesse a Juventus és az Inter összecsapását.

Pogrebnjak magát buktatta le, mivel az olaszországi utazásról képeket töltött fel a közösségi oldalára, és könnyen lehet, hogy a kis kikapcsolódása kirúgással végződik majd.

Hozzá kell tenni, hogy a 34 éves labdarúgó alig játszott a szezonban, csupán egy bajnokin jutott szóhoz, legtöbbször nem használt csereként nézte végig a meccseket – az Anzsi elleni fellépésig pedig sorozatban négyszer a keretbe sem került be.

Ahogyan a dagesztániak ellen is kimaradt volna, de szerződési kötelezettsége szerint a Dinamónál kellett volna maradnia a csapattársaival, még akkor is, ha nem szerepeltetik.

A TASSZ forrása szerint Pogrebnjak megszegte a szerződését, ennek következtében pedig úgy tudni, nyomozás indult az ügyében, így lehet, hogy a korábban a Zenittel bajnoki címet, UEFA-kupát és európai Szuperkupát is nyerő futballista hamarosan szabadon igazolhatóvá válik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik