Oroszország: moszkvai sztárcsapat hívja a Fehérvárról menesztett edzőt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.03.12. 14:14
null
Marko Nikolicsnak Oroszországból van ajánlata (Fotó: Balogh László, archív)
Szerbiai sajtóértesülés szerint az Oroszországban sztárcsapatnak számító Lokomotiv Moszkva edzőjelöltjei között is szerepel az ősszel még Fehérváron dolgozó edző, Marko Nikolics.

 

A sportskenovosti.net híre szerint a legutóbb a Mol Fehérvárt irányító szerb Marko Nikolics neve is szerepel a Lokomotiv Moszkva edzőjelöltjei között. Az orosz Premjer Ligában háromszoros bajnok (legutóbb 2017–2018-ban) moszkvaiak a nyáron mindenképpen edzőt váltanak, miután a 72 éves Jurij Szjominnak lejár a szerződése, és a bajnokságban hullámzóan szerepel a csapat, nem elégedettek a vezetők a mutatott játékkal. A Lokomotiv jelenleg a 4. helyen áll a tabellán, a legutóbbi négy bajnokijából csak egyet nyert meg a horvát vb-ezüstérmes Vedran Corlukát és két portugál Európa-bajnokot, Joao Máriót és a 2016-os Eb-döntőben győztes gólt szerzett Édert is a soraiban tudó csapat.

A vezetőedzői posztra az egyik jelölt a korábban a Crvena zvezdát irányító Vladan Milojevics, a másik pedig a Szerbiában a Patizan Beograddal, az NB I-ben pedig a Videotonnal bajnokságot nyerő Nikolics, akit novemberben menesztettek Fehérvárról.

Nikolicsot a távozása óta Görögországban az AEK Athénnal, az Arab Emírségekben pedig az azóta Dzsudzsák Balázst is szerződtető al-Ainnal boronálták össze, de továbbra sincs csapata.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik