Női foci: a brazil válogatott támadó távozott a Barcelonától

Vágólapra másolva!
2019.07.09. 20:35
Újabb változások a keretben az FC Barcelona Bajnokok Ligája-döntős női labdarúgócsapatánál: a brazil válogatott Andressa Alves szerződése lejártával távozott, míg az U19-es spanyol válogatott kapusa, Cata Coll négy évre aláírt.

A 26 esztendős, sokszoros brazil válogatott Andressa Alves három évet töltött el a Barcelonánál, 91 mérkőzésen 29 gólt szerzett. A dél-amerikai támadó pályára lépett a májusi, budapesti BL-döntőben és a franciaországi világbajnokságon is.Andressa Alves három évet töltött el a Barcelonánál, 91 mérkőzésen 29 gólt szerzett. A dél-amerikai támadó pályára lépett a májusi, budapesti BL-döntőben és a franciaországi világbajnokságon is.

A 18 éves Cata Coll 2023-ig szóló szerződést kötött a spanyol bajnoki ezüstérmes katalán klubbal. A fiatal kapus az U19-es spanyol válogatott tagjaként jelenleg a skóciai Európa-bajnokságra készül.

Az FC Barcelona női csapatának játékoskeretében a BL-döntő óta több változás is történt: a Groupama Arénában eredményes Asisat Oshoala végleges szerződtetése mellett a klub bejelentette Jennifer Hermoso, Andrea Falcón és Caroline Graham Hansen megszerzését, míg az angol válogatott Toni Duggan két év szolgálat után elhagyja az együttest.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik