Nemzetek Ligája: Feröer úgy rajtolt, ahogy kell

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.07. 22:59
Feröer labdarúgó-válogatottja hazai pályán 3–1-re legyőzte Máltát a Nemzetek Ligája D-osztályának péntek esti mérkőzésén. Ugyanebben a csoportban Azerbajdzsán nem bírt Koszovóval (0–0).

A máltaiakon az sem segített, hogy válogatottjuk szereplési (128) és gólrekordere (41), Michael Mifsud megtörte több mint három éve tartó góltalan szériáját. Feröer egymás után két mérkőzésen szerzett három találatot (nemrégen Liechtensteint verte 3–0-ra), ilyet mostanáig sosem tett. máltaiakon az sem segített, hogy válogatottjuk szereplési (128) és gólrekordere (41), Michael Mifsud megtörte több mint három éve tartó góltalan szériáját. Feröer egymás után két mérkőzésen szerzett három találatot (nemrégen Liechtensteint verte 3–0-ra), ilyet mostanáig sosem tett.

A D-ligában Azerbajdzsán az egyetlen ország, amely házigazda lesz a 2020-as, sok helyszínű Európa-bajnokságon, így alighanem ennél sokkal jobb kezdésre számított az Eb-részvétellel kecsegtető Nemzetek Ligájában. Az azeriek fölényben játszottak, az övék volt a meccs összes, kaput eltaláló lövése – mind a kettő...

Koszovó kilenc vereség után szerzett újra pontot tétmérkőzésen.

NEMZETEK LIGÁJA
D-DIVÍZIÓ

3. csoport
Azerbajdzsán–Koszovó 0–0

Feröer–Málta 3–1 (Edmundsson 31., R. Joensen 38., H. Hansson 51., ill. M. Mifsud 42.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik