NL: kiszemeltje miatt volt jelen Mourinho? Az érintett nem biztos benne

Vágólapra másolva!
2018.10.12. 22:37
null
Mourinho Montenegróig utazott legújabb kiszemeltje miatt (Fotó: AFP)
A hírek szerint a Lazio középpályása, Szergej Milinkovics-Szavics José Mourinho legújabb kiszemeltje. A Manchester United menedzsere egészen Montenegróig utazott, hogy élőben lássa játszani a szerb futballistát, aki azonban óvatosan kezeli az erről szóló pletykákat.

 

José Mourinho a helyszínen tekintette meg a csütörtöki Montenegró–Szerbia (0–2) találkozót a Nemzetek Ligája C-ligájának 4. csoportjából. A hírek szerint a vendégek középpályására, Szergej Milinkovics-Szavicsra volt kíváncsi, akit szívesen tudna rövidesen csapatában, a Manchester Unitedben.

A feltételezésről magát Milinkovics-Szavicsot is megkérdezték, ám a Lazio futballistája nem biztos abban, hogy a portugál tréner valóban miatta volt jelen a találkozón.

„A Lazio játékosa vagyok, de nyilván boldog vagyok amiatt, hogy egy ilyen kaliberű edző eljött megnézni a meccset. De ki tudja, talán nem miattam jött el. Sok nagyszerű játékos volt a pályán, szóval lehet, hogy másra szegezte a tekintetét. Olvastam, hogy Mourinho miattam volt ott, de ez nem jelent semmit. Sok a téves pletyka, amelynek nem szabad túl nagy jelentőséget tulajdonítani. A Lazióval jól teljesítünk jelenleg, és szeretnénk is így folytatni” – kommentálta a híreket a szerb középpályás.

Milinkovics-Szavics 2015-ben csatlakozott a Lazióhoz, és október elején hosszabbította meg szerződését 2023 nyaráig.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik