NL: ez a cetli segítette a döntőbe Hollandiát – kép

Vágólapra másolva!
2018.11.20. 12:56
Mint ismert, elképesztő hajrá után Hollandia 2–2-es döntetlenre mentette a hétfő esti Nemzetek Ligája-meccset Németország ellen, így az oranje jutott a jövő júniusban Portugáliában rendezendő négyes döntőbe. A találkozó után előkerült az a cetli is, amelynek minden bizonnyal a döntőt köszönheti a holland válogatott.

A döntetlent – és így négyes döntőt – érő találatot a Liverpool védője, Virgil van Dijk szerezte a 91.percben. Az alábbi, holland szakvezetés által a játékoshoz meccs közben eljuttatott cetlin látható, hogy a támadók között olvasható Van Dijk neve, tehát a stáb kérte a futballistát, hogy törjön előre.

A végeredmény önmagáért beszél.

a támadók között olvasható Van Dijk neve, tehát a stáb kérte a futballistát, hogy törjön előre.

A végeredmény önmagáért beszél.

Roro O'Monstro.TM on Twitter

The mystery has been revealed! Netherlands' assistant, Dwight Lodeweges made a tactical changes and drew up the plan on a piece of paper to find the equaliser. This note has been passed to Virgil van Dijk and the captain scored in stoppage time to make it 2-2. THE ORANJE!

Barcelona Worldwide on Twitter

How Cillessen's #NED won the game: 85' Promes scores to make it 2-1. They need 1 more goal to go to the finals. Koeman gives this little piece of paper to Tete, who brings it to De Ligt, who brings it to Van Dijk who has been commanded to go forward...


Van Dijk nemcsak győztes góljával, hanem sportemberi gesztusaival is kiemelkedett a németek elleni mérkőzésen.

NEMZETEK LIGÁJA
A-LIGA
1. CSOPORT
Németország–Hollandia 2–2 (Werner 9., L. Sané 20., ill. Promes 85., Van Dijk 91.)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik