NK Osijek: már 8.25 millió eurót keresett Kleinheisler új klubja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.23. 14:56
null
Haris Hajradinovicért két és fél millió eurót fizetett a török Kasimpasa (Fotó: nk-osijek.hr)
Bár az elmúlt évekre nem ez volt jellemző, a 2018–19-es idényben négy játékosának eladásából komoly összeget keresett a horvát NK Osijek labdarúgócsapata.

 

 

Kleinheisler Lászlóúj klubja 8.25 millió eurót keresett azzal, hogy eladta a macedón születésű, bosnyák utánpótlás-válogatott Haris Hajradinovicot (Kasimpasa, 2.5 millió), a horvát Borna Barisicet (Rangers, 2.45 millió), az albán Eros Grezdát (Rangers, 2 millió) és a horvát Mateo Baracot (Rapid Wien, 1.3 millió), míg egy évvel korábban egymilliót kapott a Bragához távozó horvát Andrej Lukicért.

Amennyiben hinni lehet a Germanijak.hr portálnak, úgy még nincs vége a kiárusításnak, a 21 éves középpályást, Robert Mudraziját ugyanis hárommillió euróért a dán FC Köbenhavn vinné. Amennyiben az üzlet létrejön, úgy Mudrazija lehet az eszéki futballtörténelem legtöbb pénzért eladott labdarúgója – igaz, csak társbérletben.

A portál összeszedte az eddigi csúcsigazolásokat, az élen Jurica Vranjes áll, aki a számítások szerint 2000-ben hárommillió euróért távozott a Bayer Leverkusenhez.

Az eszéki topigazolások
Jurica Vranjes (Bayer Leverkusen) – 3 millió euró
Haris Hajradinovic (Kasimpasa) – 2.5 millió euró
Borna Barisic (Rangers) – 2.45 millió euró
Domagoj Vida (Bayer) – 2.4 millió euró
Eros Grezda (Rangers) – 2 millió euró
Marko Babic (Bayer Leverkusen) – 2 millió euró
Mateo Barac (Rapid Wien) – 1.3 millió euró
Andrej Lukic (Braga) – 1 millió euró

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik