Neymar Jr's Five: nyűgözd le Neymart az Instagramon is!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.16. 21:01
null
A legjobbak Neymarral is találkozhatnak
Az Instagramon keresztül játékosként, vagy akár öltözői DJ-ként is a brazil klasszis csapatában találhatjuk magunkat.

Életre szóló élményt érhet a kreativitás.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, a Red Bull idén harmadik alkalommal rendezi meg a Neymar Jr's Five elnevezésű amatőr kispályás focibajnokságot, a hazai selejtezőket megnyerő csapat pedig júliusban, a brazíliai döntőn versenybe szállhat a világ számos tájáról érkező többi együttes ellen. Ki tudja, talán éppen a Neymarral felálló baráti társaság lesz az ellenfele...

Ám idén először nemcsak a focipályákon, hanem az Instagramon keresztül is vezet út a dél-amerikai országba. A világ egyik legnagyobb cselgépe ugyanis olyan embereket keres a csapatába, akik hozzá hasonlóan bármikor képesek valami váratlant húzni.

A feladat egyszerű, a jelentkezők a #Neymarjrsteam hashtag használatával képen, boomerangon vagy rövid videón keresztül mutathatják be kreativitásukat. A brazil klasszishoz két út vezet: aki a labdával mutatja be az ámulatba ejtő trükköket, a PSG csillagának csapatába kerülhet, aki pedig a pálya mellett, vagy az öltöző környékén tudja szórakoztatni a többieket, az támogatóként (felszerelés-menedzserként, öltözői DJ-ként, edzőasszisztensként, stb.) élvezheti a döntőt Neymar Jr mellett. A június 24-ig tartó játék során havi két nyertest (mindkét kategóriából egyet) választanak ki, s a döntősök közül Neymar Jr. és csapata saját kezűleg választja ki azt a két szerencsést, akik július közepén Brazíliába repülhetnek.

A kalandvágyók az alábbi linkről is meríthetnek ötleteket: neymarjrsfive.com/neymarjrsteam

Cselekre fel!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik