NB III: a Németh, Jäkl páros irányíthatja a Győrt – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.04. 11:25
A kisalfold.hu értesülései szerint a Németh Zoltán, Jäkl Antal edzőpáros irányítja a 2015–2016-os szezonban a labdarúgó NB III-ban szereplő Győri ETO-t.

Mint ismert, a Győri ETO a 2015–2016-os szezonban az NB III-ban szerepelhet, amely augusztus 3-án rajtol, három, 20 csapatos csoporttal. A csoportokból nem csupán a bajnok, hanem az első két helyezett léphet feljebb a másodosztályba, ami szintén 20 csapatos lesz.

A kisalfold.hu hírportál azt is tudni véli, már az is eldőlt, hogy a harmadosztályban a Németh Zoltán, Jäkl Antal páros irányítja a győri gárdát. A két szakvezető dirigálta a most véget ért szezonban is a Győr NB III-as gárdáját. ami azonban akkor még a klub második számú csapata volt. a Győri ETO a 2015–2016-os szezonban az NB III-ban szerepelhet, amely augusztus 3-án rajtol, három, 20 csapatos csoporttal. A csoportokból nem csupán a bajnok, hanem az első két helyezett léphet feljebb a másodosztályba, ami szintén 20 csapatos lesz.

A kisalfold.hu hírportál azt is tudni véli, már az is eldőlt, hogy a harmadosztályban a Németh Zoltán, Jäkl Antal páros irányítja a győri gárdát. A két szakvezető dirigálta a most véget ért szezonban is a Győr NB III-as gárdáját. ami azonban akkor még a klub második számú csapata volt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik