Mutasd meg Neymarnak, mire vagy képes, és kerülj be a nemzetközi válogatottba!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.06. 15:47
null
Most téged is kiválaszthat Neymar!
Ebben a hónapban a Red Bull Neymar's Five megfigyelői a világ legjobb játékosait keresik, akik egy különleges csapatot alkothatnak Neymar viadalán. A szakértők globális csoportja a világ különböző pontjairól gyűjti össze a tehetségeket, és végül hat játékost választ be a speciális csapatba, amelybe maga a brazil sztár jelöli ki végül a hetedik futballistát, úgyhogy itt az idő megmutatni, mire vagytok képesek!

A nemzetközi csapat esélyt ad azoknak a játékosoknak, akik nem tudtak összehozni egy teljes csapatot, azoknak, akik a torna korai szakaszában búcsúztak és azoknak is, akik a viadalon nem résztvevő országokból neveznének.

Az együttesbe jelentkezni május 1. és 24. között lehet, majd 25. és 31. között egy később megnevezendő stáb kiértékeli a videókat, a hónap utolsó napján derül ki, mely hat játékost választják ki a szakértők. Ezt követően június 3-án maga Neymar dönti el, ki legyen a hetedik futballista a csapatban.

SZABÁLYOK
Negyedik alkalommal hívja ki párbajra a világ legjobb amatőr focistáit Neymar, a Paris Saint-Germain brazil világklasszisa. A Red Bull Neymar Jr's Five focibajnokság idei fordulóján a szabályok hűek maradnak ahhoz a grundfoci stílushoz, amelyet a focilegenda gyerekkorában is játszott Sao Paulo utcáin.

Az 5 fős csapatok mérkőzése maximum 10 percig tart, a meccsek kapus nélkül zajlanak. Ha egy csapat gólt kap, akkor elveszíti egy játékosát. A meccs tehát az idő lejárta előtt is véget érhet, ha az egyik félnek elfogynak a játékosai.

A bajnokságra 16–25 év közötti fiú csapatokat várnak, és az összecsapásból természetesen Magyarország sem maradhat ki. A szabályok értelmében az 5 fős csapatokban két 25 év feletti versenyző is benevezhet, illetve a játékok során két cserére is lehetőség lesz.

A MAGYARORSZÁGI SELEJTEZŐRŐL BŐVEBBEN ITT!

„Sziasztok, a legnagyobb futballtehetségeket keressük. Úgy gondolod, hogy képes vagy arra, hogy mindenkit lejátssz a pályáról? Akkor jelentkezz most egy legfeljebb egyperces videóval, amely bemutatja a képességeidet, és posztold ki Instagram-oldaladra az #outplaythemall hesteggel és csatlakozzatok a globális csapathoz. A nemzetközi együttes automatikusan kijut a brazíliai nagydöntőre, ahol megküzdhet a 2019-es torna megnyeréséért, és azért, hogy összecsapjon velem és a barátaimmal” – ismertette a szabályokat Neymar a videójában.

Az #outplaythemall hesteg mellett tegeljétek be a @redbullneymarjrsfive Instagram-oldalt, a videótok leírásában adjátok meg neveteket, országotokat és korotokat. Fontos még hozzátenni, hogy csupán az első feltöltött videótok számít, úgyhogy legyetek benne biztosak, hogy ez a legjobb! A határidő még egyszer: május 24.

Ha beválasztanak, akkor foglalnak neked egy repülőjáratot, mert egy intenzív brazíliai edzőtábor következik számodra júliusban, ahol kapsz egy külön edzőt, aki segít neked felkészülni, hogy a nemzeti bajnokok ellen szerepelj a brazíliai viadalon. A végső győztes jutalma egy életre szóló lehetőség, hogy Neymar és barátai ellen megmérkőzzön!

A tehetségek nem pihennek, már közel 1300 videót osztottak meg, siessetek, nehogy lemaradjatok!




Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik