Monaco: aláírt az orosz válogatott középpályás – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.27. 15:21
null
Golovin a Chelsea helyett az AS Monacót választotta (Fotó: asmonaco.com)
Az AS Monaco labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy ötéves szerződést kötött az orosz válogatott középpályással, Alekszandr Golovinnal.

 

A világbajnokság lehetséges felfedezettjeiről szóló cikkünkegyik főszereplője felkeltette a Juventus figyelmét, és bár sokáig úgy tűnt, hogyaz olasz bajnokhoz szerződik, az utóbbi hetekben arról lehetett olvasni, hogy a Chelsea-nél folytatja pályafutását. A londoniak végül lemaradtak Golovinról, az orosz futballista ugyanis öt évre aláírt a francia élvonalbeli Monacóhoz.

A 22 esztendős középpályás remekül teljesített a világbajnokságon, különösen a csoportkörben villogott: Szaúd-Arábia ellen góllal és két gólpasszal, Egyiptom ellen pedig nagyszerű játékkal segítette győzelemhez nemzetét (az utolsó csoportmérkőzésen nem lépett pályára). A spanyolok elleni győztes nyolcaddöntőt végigjátszotta, míg a horvátok ellen a hosszabbításban cserélték le.

AS Monaco on Twitter

L'AS Monaco est très heureux d'annoncer la signature d'Aleksandr Golovin en provenance du @pfc_cska pour 5 ans, jusqu'en juin 2023 ! #WelcomeToMonaco https://t.co/naZRMtN4EC



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik