MLS: újabb meccsről tiltották el Németh Krisztiánt – videó

Vágólapra másolva!
2019.05.29. 12:57
A tengerentúli profi labdarúgóliga (MLS) egy meccsel megtoldotta a Sporting Kansas Cityt erősítő – ebben az idényben már hétszer is eredményes – Németh Krisztián eltiltását.

Mint ismert, a magyar válogatott támadót még a Vancouver elleni, (magyar idő szerint) május 19-i meccsen állította ki a játékvezető, miután rossz ütemben csúszott be, és nagyon csúnyán eltalálta ellenfele lábát (ezen a találkozón amúgy korábban gólt szerzett Németh).



Németh eltiltás miatt nem léphetett pályára a Seattle Sounders elleni, 3–2-es sikerrel záruló összecsapáson, sőt, egy további találkozóról is eltiltották, így a hajnali (2.30-kor kezdődő), Los Angeles Galaxy elleni bajnokit is kénytelen lesz kihagyni.a Vancouver elleni, (magyar idő szerint) május 19-i meccsen állította ki a játékvezető, miután rossz ütemben csúszott be, és nagyon csúnyán eltalálta ellenfele lábát (ezen a találkozón amúgy korábban gólt szerzett Németh).



Németh eltiltás miatt nem léphetett pályára a Seattle Sounders elleni, 3–2-es sikerrel záruló összecsapáson, sőt, egy további találkozóról is eltiltották, így a hajnali (2.30-kor kezdődő), Los Angeles Galaxy elleni bajnokit is kénytelen lesz kihagyni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik