MLS: Nikolicsék kikaptak; Sallóiék nyertek, Németh gólpasszt adott

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2019.07.14. 06:02
null
A Sporting Kansas City győzött (Fotó: sportingkc.com)
Nikolics Nemanja csapata, a Chicago Fire 2–1-re kikapott az FC Cincinnatitől az MLS legutóbbi játéknapján. A Baráth Botondot, Sallói Dánielt és Németh Krisztiánt foglalkoztató Sporting Kansas City 3–0-ra győzött – utóbbi kiosztott egy gólpasszt a hosszabbításban.

 

A Chicagóban nem kezdett Nemanja Nikolics – ez volt sorozatban a negyedik összecsapás, hogy a magyar támadó csak csereként volt nevezve. A Fire már ötven másodperc után hátrányban volt, de az első félidő hosszabbításában egyenlített a mérkőzésen két büntetőt is elpuskázó Nicolás Gaitán találatával.

Nikolics a 75. percben pályára lépett, majd a vendég Cincinnati nem sokkal később megszerezte a második – győztes – gólt, a Chicago így 2–1-re kikapott.

A Sporting Kansas City Baráth Botonddal és Sallói Dániellel a kezdőcsapatában idegenben 3–0-ra legyőzte a Vancouvert. Baráth végigjátszotta a találkozót, Sallóit a 89. percben hozták le, míg Németh Krisztián csereként a 71. percben állt be, s a ráadásban kiosztott egy gólpasszt Gerso Fernandesnek.

Németh gólpassza



MLS, ALAPSZAKASZ
Montreal Impact–Toronto FC 0–2
Orlando City–Columbus Crew 1–0
Chicago Fire–FC Cincinnati 1–2
Minnesota United–FC Dallas 1–0
Real Salt Lake–Philadelphia Union 4–0
Vancouver Whitecaps–Sporting Kansas City 0–3

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik